Portada

Noticies /Informacions / ESO / BAT
 

Els alumnes de 1r ESO han fet unes fotografies matemàtiques treballant fraccions. Havien de fer, per grups, quatre fotografies (i els seus títols) amb el següent contingut matemàtic:
- fraccions equivalents
- suma de fraccions amb el mateix denominador
- suma de fraccions amb diferent denominador
- resta de fraccions

Aquí teniu una mostra de les fotografies que han fet.

 

Els passats 2,3 i 4 de desembre alguns alumnes dels Instituts Oberts (Celesti Bellera, Escola Municipal del Treball, Antoni Cumella i Carles Vallbona) van participar a les primeres Jornades de Coneixença. Aquest trimestre tocava visitar diferents equipaments de Granollers: el Gra, el Teatre Auditori i el palau d'esports.

 

 

 

 

 

Dimecres 13 de novembre, alumnes de 2n d’ESO van assistir a la primera sessió del projecte Booktrailer a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. En aquesta sessió, la Mon, dinamitzadora del projecte, endinsava els alumnes en el món de la lectura a través de diversos jocs. L’alumnat va sortir molt motivat per començar a llegir i treballar el llibre escollit per elaborar els booktràilers, Les pereres fan la flor blanca, de Gerbrand Bakkek.

 

 

 

 

Traditional Games and Grammar Day in the English class! Today, 1ESO students have been playing a board game to practise the QUESTIONS in the present simple, and 2BATX have played battleships to practice the PASSIVE form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijous 14 de novembre els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida de Llengua catalana i literatura, un itinerari urbà per Barcelona. Varen realitzar un itinerari seguint les petjades del poeta Joan Brossa a través de diversos poemes urbans situats en diversos punts de la ciutat de Barcelona. L'itinerari porta per nom L'esperit del Carnaval.

 

 

 

 

 

El divendres 22 de novembre es va celebrar un concert al CEIP Ferrer i Guàrdia per a celebrar la festivitat de Santa Cecília , patrona de la música.
Al concert hem comptat amb la col·laboració d'un grup  d'alumnes de 1r d'ESO i dos alumnes de 4t d'ESO .
El programa de concert ha constat de 8 actuacions musicals , amb un repertori variat d'obres i estils musicals.

Moltes Felicitats a tots els participants!!!

Podeu veure més fotos del concert aquí.

 

 

El passat 7 de novembre, el grup d'economia de 4rt ESO va assistir al Col·legi d'Economistes de Catalunya per participar en la xerrada-col·loqui organitzada per l'Institut Català de Finances dins el seu programa d'educació financera a les escoles (EFEC) en el que el nostre institut participa des de fa 4 anys. Els alumnes i professors assistents van tenir l'oportunitat de conèixer i conversar amb dos economistes d'excepció com són el mediàtic Professor de la UB, Sr. Josep Maria Gay de Liébana i l'actual President del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Sr. Oriol Amat.
Els alumnes van tenir l'oportunitat de preguntar als ponents sobre els temes d'actualitat econòmica i sobre aquells aspectes de l'economia que més els hi atreuen. Esperem poder tornar a repetir l'any vinent una experiència tan positiva.

 

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Segueix-nos !