Codi centre: 08043644

Portada

Noticies /Informacions / ESO / BAT
 

El passat dijous 18 de febrer, 7 professors i membres del personal d’administració i serveis del nostre institut van renovar el curs d’SVB+DEA (Suport Vital Bàsic + Desfibril·lació Externa Automatitzada), i 5 professors i professores noves van formar-se per primera vegada.

Aquesta formació és necessària pel bon ús del desfibril·lador que té el centre, un dels 31 que hi ha a la ciutat de Granollers.

L'objectiu del curs és la detecció, alerta ràpida i actuació adequada davant una parada cardiorespiratòria, on la persona es troba inconscient i sense respiració. S’estima que les possibilitats de sobreviure en cas d’un atac de cor disminueixen un 10 % per cada minut que passa sense assistència mèdica adequada.

 

 

El 23 de febrer de 2021 vam fer la 1ª trobada (virtual, per normativa COVID) dels equips de treball del projecte Erasmus+ “Robots and Forests” que estem fent amb dos països de la UE: Itàlia i Bulgària.

L’objectiu d’aquest projecte Erasmus és treballar amb robots per fer estudis de l’impacte de l’home sobre els espais naturals que durant anys només han ocupat animals. En concret estudiarem tres situacions diferents de cada país: la presència de senglars cada vegada més freqüent a espais de les àrees metropolitanes de les ciutats com Barcelona, la presència dels ossos bruns en entorns habitats de Bulgària i la contaminació de les aigües marines i la seva relació amb la indústria de la pesca a la badia de Nàpols.

Podeu llegir més sobre la trobada aquí.

 

 

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Dates clau:

Del 17 al 24 de març de 2021: presentació de sol·licituds

És molt important respectar les dates de presentació, perquè totes les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran qualsevol prioritat a l'hora d'obtenir la plaça. En la sol·licitud de preinscripció cal indicar si el centre escollit és un centre adscrit a l'escola de primària on s'han cursat els cursos anteriors. L'adscripció dels centres i els criteris de prioritat general serveixen per adjudicar una puntuació a cada sol·licitud i establir l'ordre d'accés a les places dels centres.

25 i 26 de març: presentació de la documentació

Aquests dies pots presentar la documentació acreditativa que justifica les prioritats de cada alumne o alumna.

Consulta tota la informació a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/eso/inici/

 

 

Dates clau:

De l'11 al 17 de maig de 2021: presentació de sol·licituds

Consulta tota la informació a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/batxillerat/inici/

 

 

Dates clau:

De l'11 al 17 de maig de 2021: presentació de sol·licituds

Consulta tota la informació a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-mitja/inici/

 

 

Dates clau:

Del 25 al 31 de maig de 2021: presentació de sol·licituds

IMPORTANT: El cicle formatiu de grau superior de Transport i logística s'ofereix en la modalitat de 2X3 (dos cicles en tres anys), juntament amb el cicle formatiu de grau superior de comerç internacional. Per tant, la preinscripció es fa al 2n curs del cicle formatiu. L'alumnat que vulgui iniciar aquests estudis al nostre centre ha de fer la preinscripció al 1r curs del cicle formatiu de grau superior de comerç internacional.

Consulta tota la informació a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-superior/inici/

Gerard Domingo Calzada, estudiant de 2n de Batxillerat del centre i jugador juvenil del Club Balonmano Granollers, va debutar amb 17 anys a la lliga ASOBAL d’handbol, la màxima categoria a nivell estatal i professional.
El Gerard ha format part del projecte IAPE del centre durant tota la seva etapa d’ESO i de 1r de Batxillerat.
Des del centre volem felicitar-lo per haver aconseguit debutar amb el primer equip.

 

 

 

 

 

 

 

Els alumnes de 1r d'ESO han treballat l'estructura de la cèl·lula eucariota amb unes maquetes molt dolces que trobareu exposades a l'entrada de l'institut.

Podeu veure més imatges del treball aquí.

 

 

 

 

 

 

 

El dimarts dia 9 de febrer del 2021 els alumnes de 3r ESO han realitzat un room escape “Granollers Experience room escape” amb anglès com activitat de la English Week que celebra al centre. S’han vestit amb els rols de bandits i han sigut atrapats a la comissaria del Sheriff de Rich Hill. I tot sembla que hagi de ser el pitjor dies de les seves vides, tot i que inesperadament tot està apunt de donar un gir inesperat. El Sheriff, després de tancar-los, marxa durant una estona, en aquest moment entra un estrany personatge, un home misteriós, pres a la cel·la del costat, del qual els hi revela un secret que pot canviar les seves vides...
Finalment els alumnes han pogut amb el Sheriff i aquí tenim les mostres.

 

 

 

 

El passat dimecres 20 de gener de 2021 els alumnes de 2n de Batxillerat pogueren gaudir de la representació teatral de Mirall Trencat (lectura prescriptiva de les PAU) al Cinema Edison de Granollers. Tot un luxe avui en dia amb l'actual situació pandèmica.

 

 

 

 

 

 

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !