Portada

Noticies /Informacions / ESO / BAT
 

Durant la primera setmana d’octubre de 2019 es farà la presentació del projecte DONA finançat per la Comissió Europea. L’objectiu de les jornades és donar a conèixer la importància de les carreres duals per a les entitats esportives i pels atletes, així com els principals serveis de suport que el projecte DONA oferirà a les jugadores dels clubs participants del projecte. La trobada donarà a conèixer aquest suport a través de 5 Conferències integrades en els 3 dies de programa.
Per aquest esdeveniment, el club CV Granollers també té previst fer una activitat formativa i de competició en col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol.

Podeu veure el cartell de la presentació aquí.

Resum d'activitats

Formulari d'inscripció

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui s'ha estrenat un nou curs. L'alumnat de 1r ESO ha estat rebut per direcció i els companys/nyes tutors/res de 2n i han fet d'un recorregut per les instal.lacions del centre. La jornada ha finalitzat amb un petit refrigeri comunitari on han participat tot l’alumnat de 1r 2a i part del professorat que ha col·laborat en aquesta benvinguda.

 

Esperem que passeu un bon curs!

 

 

 

Aquest setembre 2019 ens hem tornat a incorporar a l'institut ben acompanyats.
La Laia i la Núria han dirigit i dinamitzat el casalet i han fet possible bones estones de joc, converses i aprenentatge d'en Quim, l'Emma, en Lluc, la Noa, en Nil, la Carla, el Javier, el Marcos, la Xènia, l'Ekaitz, l'Arnau, l'Abel i l'Adrià.

 

 

 

 

El nostre club afronta  la presentació del projecte Erasmus Plus del projecte d’àmbit europeu, “DONA” i co-finançat per la Comissió Europea, on es pretén dissenyar un model de servei de suport a les esportistes en matèria de carreres duals que faciliti la combinació de la pràctica esportiva amb la seva formació acadèmica posant èmfasi en “la recerca de solucions per combinar la carrera educativa amb l’esportiva de totes les jugadores, independentment del nivell d’estudis i del nivell esportiu”.
Al llarg de dos anys i mig de treball, el nostre club, juntament amb la col•laboració d’altres sis institucions europees, dissenyarà i posarà a prova un model de suport a les carreres duals amb l’objectiu que pugui ser transferible a qualsevol club europeu de qualsevol esport.

A partir de dilluns dia 9 de setembre, l'alumnat pot passar a recollir, en horari de mati a la recepció de l'institut, l'agenda i la carpeta amb separadors i, si escau, la clau de la taquilla.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Segueix-nos !