Codi centre: 08043644

Oferta educativa

El centre ofereix els següents estudis: ESO, Batxillerat, Formació Profesional i d'Altres Estudis.

ESO

S'imparteix en dues línies la qual cosa garanteix una atenció molt més individualitzada tant als alumnes com a les famílies.

 

Batxillerat

Al centre es desenvolupen tres de les quatre modalitats que hi ha de batxillerat. I hi ha la possibilitat de cursar el batxillerat en tres cursos. Les modalitats s'hi poden cursar són: Humanitats i Ciències Socials, Ciències Naturals de la Salut i Tecnològic.

 

Cicles Formatius

El centre compta amb una oferta de formació professional relacionada amb el sector de serveis a les empreses.

Hi podeu trobar oferta formativa de les famílies professionals de:

• Administració i gestió.

• Comerç i màrqueting.

• Informàtica i comunicació.

Per més informació féu clic al següent enllaç: http://fpvallbona.iescarlesvallbona.cat/

 

Altres Estudis

D'altra banda, al centre s'hi realitza el curs de preparació per a la incorporació a grau supeior (CPIS), que permet accedir a un cicle formatiu de grau superior després d’haver realitzat un cicle de grau mitjà.

A més a més, ofereix també un programa de qualificació professional inicial (PQPI) i formació professional ocupacional i continua.

 

El passat dimarts 30.04.19 els alumnes de 2n d'Eso participaren al Programa Pica Lletres Ràdio a Ràdio Granollers on gaudiren de l'experiència de trepitjar un plató de ràdio i pogueren competir amb una altra escola lletrejant paraules i resolent el barbarisme intrús.

 

 

 

 

Un projecte de segon de l'ESO i quatre treballs de Batxillerat han participat a l'edició d'enguany del Mercat de Tecnologia que va tenir lloc el dia 30 d'abril a les instal·laciós de la Roca Humbert.

A les exposicions de treballs es van presentar materials realitzats pels diferents cursos de l'ESO a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO Pol Galan i Gisela González. A més, la Valèria i la Carlota, de 2n d'ESO, van presentar el seu treball Robòtica i Flotabilitat, mentre que la Júlia, la Clàudia i la Sara, de 1r de Batxillerat, el seu treball Roboeducat, sobre robòtica educativa.

Pel que respecta a la presentació dels treballs de recerca, els representants del nostre centre van ser l'Adrià Illa, el Gerard Gómez i el Quim Gabarrella. Dilluns vinent sabrem la resolució del premi al qual opten.

Molt bona experiència i ja pensant en la propera edició.

Podeu veure més fotos aquí.

Avui, 30 de maig, els delegats de l’ESO del nostre institut han assistit a la 8a Jornada de Representants Estudiantils, que ha tingut lloc al GRA.

Al llarg de la jornada, els nostres alumnes han pogut reflexionar sobre els diferents mecanismes de participació dels alumnes als instituts, així com aportar les seves propostes de millora.

 

Els passats 25 a 28 d’aquest mes, quatre alumnes del nostre institut van ser seleccionades per participar a la fira Expo Science Belgique organitzada per l’associació Jeunesses Scientifiques.
Els treballs són de:

    4t de l'ESO. Autores: Ainara Aribau i Amanda Biescas. Títol principal: Microbiologia i esport. Resum: Que el sabó produeix més o menys escuma indica que elimina més bacteris? Dutxar-se cada dia és més un costum que no una qüestió associada a la qualitat i diversitat de la flora dèrmica? La pell, igual que la microbiota associada està en contacte permanent amb factors externs que poden afectar-la. En el nostre cas, atès que som esportistes, hi ha una certa continuïtat d'efecte d'aquestes com serien l'aigua de piscina i el clor que porta, o els gels de banys per a la higiene personal. És per això que la motivació per fer aquesta feina va sortir de la curiositat de saber què fan tota aquesta diversitat bacteriana, centrada en tres aspectes (biologia, química i sociologia).

Els alumnes de 1 ESO del Carles Vallbona, en col·laboració amb altres alumnes de la ciutat de Granollers,  han participat en la primera trobada del Projecte de Ciències: Posa't en òrbita.

Podeu veure més fotos de l'esdeveniment aquí.

 

 

 

 

 

El passat 22 de novembre alumnes de l'institut Carles Vallbona van participar al concert de Sta Cecília ( patrona de la música ), que com és costum es realitza a l'escola Ferrer i Guàrdia.
Com a novetat aquest any  els alumnes de 1r d'ESO van tocar  3 peces interpretades amb l'ukelele. En aquest curs és l'instrument que es treballa a música les classes de 1r i 2n d'ESO. També vàrem comptar amb interpretacions musicals de saxo contralt, guitarra, piano i clarinet.

 

Avui, en el context del dia internacional contra la violència de gènere, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han assistit a unes xerrades sobre feminisme, organitzades pel Consell de Delegats del nostre institut i impartides per la Bala Feminista.
Agraïm especialment a l’Ada Blasco i el Marc Gordi, alumnes de 1r de batxillerat, el seu esforç i implicació en l’organització d’aquestes xerrades.

 

 

 

 

Cinc treballs de recerca de batxillerat, tres del curs passat i dos d'enguany, han estat seleccionats per participar a l'Encuentro de Jóvenes Investigadores  que tindrà lloc entre el 6 i el 9 de desembre a Salamanca. Després d'enviar un informe ("paper"), aquest es publicarà al llibre d'actes del congrés amb un ISBN. Ja és el quart any que el centre té treballs seleccionats en aquest esdeveniment, tot un repte per als joves estudiants de batxillerat ja que, en general, és un certamen on la majoria de les ponències són presentades per estudiants de doctorat, postgraus o d'altres estudis post-universitaris, inclosos algun/a investigador/a en exercici.

Avui els alumnes de 1r a la matèria de Tècniques d'estudi hem treballat la biografia del Doctor Carles Vallbona. Aviat farem una exposició amb els nostres treballs.

Podeu veure un petit vídeo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui els alumnes de 3r d'ESO hem concursat i participat en la gravació del programa "Pica lletres" de VOTV. Els concursants hem lletrejat paraules, hem llegit embarbussaments i hem desemmascarat el barbarisme intrús. Els que hem assistit de públic al programa ens hem entusiasmat amb l'emocionant desenvolupament del concurs. Creuem els dits per mantenir-nos al picarànquing!

 

 

 

 

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !