Codi centre: 08043644

Al llarg de la setmana passada, del 17 al 20 de juny, el treball titulat "Projecte PODI: Prehistòria Oberta, Diversa i Inclusiva" i realitzat per les alumnes Nerea Duran i Emma Cobas, de 1r de Batxillerat, va aconseguir el Premi Especial de la Fundación ONCE en el XXI Certamen de Jóvenes Investigadores que va tenir lloc a Mollina (Màlaga). Corresponen a treballs on es valora la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, com millora de l'accessibilitat, la inclusió educativa i les ajudes tècniques.
En aquest esdeveniment s'han presentat un total de 313 treballs de tot l'Estat espanyol, amb 40 treball seleccionats per un comitè d'experts.

Durant aquests tres dies, han presentat el treball en forma de ponència i, posteriorment, en format pòster amb preguntes del jurat avaluador.
Una gran experiència per a un treball en què estan col·laborant l'Institut Milà i Fontanals, del CSIC, l'empresa RegiraRocs, i l'ONCE, amb l'objectiu d'apropar la Prehistòria a col·lectius amb diversitat sensorial (sordesa i ceguesa).
Podeu veure el vídeo sencer de l'entrega dels premis al següent enllaç de l'INJUVE: (a partir del minut 31:40 es pot veure l'entrega del premi a la Nerea i l'Emma, i a partir del minut 1:48:46, l'entrega del premi a l'Ivan Nadal, com un dels professores/res tutors amb els millors treballs).

El treball en forma de pòster. Moments previs al pas del jurat.

Explicant el treball al jurat.

Entrega del premi de la Fundació ONCE a la Nerea i l'Emma.

L'Emma i la Nerea amb el premi Especial de la Fundació ONCE.

Entrega del guardó a l'Ivan Nadal per part del Secretario de Universidades del Ministerio de Educación y Cultura.

Imatge de grup dels professors/res guardonats/des.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !