Codi centre: 08043644

Els alumnes Miquel Macías i Martí Rubio, de 2n d'ESO, van aconseguir el tercer premi en el certamen internacional Catch a Star que organitza l'European Association for Astronomy Education (EAAE) i l'European Southern Observatory (ESO). El treball, tutoritzat pel professor Ivan Nadal, s'ha titulat "STEAM Moon. An interdisciplinary vision of the Moon" on, a partir de fotografies fetes de la gran lluna del mes de novembre de fa dos anys, s'ha determinat, amb mètodes simples, el valor de la seva rotació. A més, l'ús de les  noves tecnologies en Realitat Augmentada i Realitat Virtual els han permès dissenyar materials didàctics amb activitats aplicables a l'aula.


Per a més informació:

Podeu visitar el web de Catch a Star: http://www.eaae-astronomy.org/catchastar/
Els treballs premiats: http://www.eaae-astronomy.org/catchastar/winners-menu, on podeu trobar, en PDF, el treball del Miquel i del Martí, així com els altres quatre treballs premiats.


Els premis consisteixen en una Imatge muntada "El làser de Yepun i les Núvols de Magallanes" (premi d'ESO) i unes observacions remotes de 30 minuts amb el telescopi Cassegrain "Zeiss-600" de l'Observatori Astronomic Nacional "Rozhen", Bulgària.

Els alumnes preparant les activitats.

.

Certificat Qualitat

Estació meteorològica

Associació Esportiva

Centre cardioprotegit

Segueix-nos !