Codi centre: 08043644

El passat dissabte 1 d’abril, els alumnes Laia García, Ainara Aribau i Guillem Amargant (2n ESO A); Xènia Robert i Enric Paniagua (2n ESO B); i Judit Toledano i Clàudia Julià (2n ESO C) vam participar a la 40a edició del Premi Coca-Cola de Relat breu de Catalunya. 
L’edició d’aquest any es va celebrar a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Facultat de Medicina. Quan hi vam arribar (acompanyats pels nostres pares i mares), vam entrar a una aula de la facultat, ens vam asseure i, al davant de cada cadira, hi teníem el material necessari per a realitzar la creació literària: un full en blanc, un bolígraf, el full oficial per escriure la redacció i una petita bossa transparent amb unes espelmes d’un“40”.  I és que era precisament d’això que havia d’anar el tema dels nostres relats.
Així doncs, vam tenir dues hores per fer un text narratiu en el qual havia d’aparèixer la frase “Fa 40 anys...”. Quan vam acabar, vam lliurar la redacció i ens van donar un val per a un refresc i una samarreta. 
Va ser una experiència genial!

Podeu veure més fotos de l'esdeveniment aquí.