Codi centre: 08043644
Els dies 16, 17, 18 i 19 de febrer els alumnes de literatura castellana de 2n de batxillerat van anar a Madrid, amb la companyia de l'Antònia i l'Agnes, professores de castellà i català, per gaudir d'un viatge literari amb retorn al Siglo de Oro. 
 
El divendres van passejar pel Parque del Retiro, la Puerta de Alcalá i Puerta del Sol. A la tarda, un guia els va portar al Barrio de las Letras on els va explicar com era la vida dels grans autors de la literatura castellana com Miguel de Cervantes, Francisco de Quevedo, Luis de Góngora, Calderón de la Barca, Federico García Lorca, etc.
 
El dissabte van gaudir d'un dia sencer a Alcalá de Henares, la ciutat de Miguel de Cervantes. Allà van poder veure la casa natal de l'autor, la Universidad de Alcalá on es troba el Paraninfo dels premis Cervantes, el Corral de Comedias, la plaza Cervantes, etc. 
 
Finalment, el diumenge van tornar a Barcelona amb ganes de romandre més dies a Madrid o fer un altre viatge com aquest! On els portarà la literatura castellana aquest cop?
 
Podeu veure més fotos de la sortida aquí.