Codi centre: 08043644

L'equip infantil femení entrenat per Marta León ha quedat classificat en 4t lloc del campionat de Catalunya celebrat a Lleida aquest cap de setmana. Per segon any consecutiu l'AE Carles Vallbona es consolida dintre dels millors equips de Catalunya de la categoria.

L'objectiu d'aquest equip a principi de temporada era mantenir la categoria i ningú s'esperava que aquestes jugadores arribessin a on arribat. Un equip format majoritàriament per jugadores de 1r any que han fet una gran temporada i asseguren per la propera temporada una continuïtat en el treball fet aquest any.

Les jugadores de Marta van guanyar 3-0 al CV Vallhebron i a semifinals han perdut 3-1 contra el campió de la lliga regular, el CV Sant Cugat. L'equip ha demostrat una gran maduresa però l'equip de Sant Cugat ha sabut jugar millor els punts decisius.

La junta del club vol felicitar a les jugadores i als pares pel bon comportament esportiu demostrat a la fase final del Campionat de Catalunya. Els pares de les jugadores han tingut un comportament exemplar i han acceptat la superioritat del campió amb molta esportivitat.

Ara el club espera el resultat de l'equip cadet entrenat per Bea Gila que el cap de setmana 7 i 8 de maig participarà a la fase final de Catalunya amb els 8 millors equips classificats de Catalunya.
L'AE Carles Vallbona torna a ser un referent comarcal dintre del voleibol femení i continua treballant per millorar cada any.