Codi centre: 08043644

( 3 equips del club AE CARLES VALLBONA jugaran la fase final de Catalunya )

Aquest cap de setmana l’AE Carles Vallbona ha classificat a 2 equips per la fase final de Catalunya, l’equip cadet femení entrenat per Bea Gil i el sènior femení entrenat per Jose de la Barrera , que es sumen a l’equip infantil femení entrenat per Marta León.

L’equip infantil femení farà la fase final  els dies 23 i 24 d’abril. Per segon any consecutiu l’equip Granollerí participarà en la màxima competició Catalana de la categoria. És una competició molt oberta a on hi ha un favorit el CV Sant Cugat.

L’equip cadet femení farà la fase final els dies 7 i 8 de maig en un lloc per determinar. La majoria de les jugadores d’aquest equip van classificar-se la temporada anterior en 3r lloc de Catalunya. En aquesta categoria el CV Barça i CV Premià són els favorits

Aquest cap de setmana l’equip sènior femení del Vallbona s’ha classificat per segona vegada a la història del club per fer una fase final de Catalunya que dona dret als dos millor equips a pujar a 1a Nacional. L’equip de Granollers s’enfrontarà en la 1a semifinal  al CV Monjos líder intractable i favorit per pujar de categoria. A l’altre semifinal enfrontarà al CV Arenys i CV Sant Esteve de Sesrrovires.

Aquesta fase es celebrarà al pavelló de Can Bassa de Granollers el dissabte 19 de març . A les 10:00 es jugaran les semifinals i a les 12:00 la final. Els dos equips que arribin a la final podran optar a pujar de categoria a la fase d’ascens a 1a nacional.

Aquest equip va començar la temporada amb l’objectiu de mantenir  la categoria , per aquest motiu, jugadores, tècnics i directiva es prenen aquesta fase final com un premi per les components d’un equip molt jove i que estan fent una gran temporada. Sabem que és difícil guanyar al CV Monjos , però no serà per ganes i lluita. El seu entrenador i les jugadores esperen donar la sorpresa.

Des del club volem fer una crida a tots aficionats perquè vinguin a animar al nostre equip al pavelló de Can bassa, aquest dissabte a les 10:00.

Us hi esperem!